Friday, May 14, 2010

IMPIAN KAK CABAI HAMPIR MENJADI


ASSALAMUALAIKUM. SALAM SEJAHTERALAH HENDAKNYA SEMUA PENGUNJUNG BLOG.
Kak cabai sangat bersyukur kepada Allah s.w.t kerana impian kak cabai untuk membuka sebuah laman perniagaan bakal menjadi kenyataan tak lama lagi INSYAALLAH. Ingat lagi tak beberapa lama dulu kak cabai ada juga dok minta pandangan anda semua dalam entry kak cabai yang lepas pasal nak berniaga online? Pandangan anda semua amat kak cabai hargai dan sangat berterima kasih. Semua panduan tu kak cabai ambil perhatian dan sangat bernilai bagi kak cabai.
Mungkin dalam seminggu dua lagi kak cabai akan publishkan blog terbaru kak cabai tu. Ada juga kadang-kadang tu kak cabai buat blogwalking atau tinggal komen tersasul guna alamat blog baru tu. Alamaakk... maaflah ye.. kalau ada sesiapa tak dapat nk link blog tu.. ye la.. belum buka lagi. Walaubagaimanapun blog terataksariistana ni tetap akan bersama anda seperti biasa juga. Yang baru tu ada la.. assisstant kak cabai uruskan. Kak cabai tetap sayang dengan blog ni juga.. tau. Followers kat blog ni juga.. yang kak cabai sayang.
Kak cabai amat berterima kasih pada saudara kak cabai yang banyak membantu kak cabai dalam pembikinan blog terbaru tu, walaupun nampak biasa saja tapi sangat berharga pada kak cabai. Harap bila dah buka nanti sudi-sudilah singgah ye... Minggu depan mungkin kerja2 kak cabai pasal tempahan baju tu akan selesai. INSYAALLAH... lepastu bolehlah kak cabai luangkan lebih bayak masa untuk singgah dari blog ke blog atau blogwalking. Dah lama tak baca entri anda, sekadar singgah jap je.. itu pun kalau ada masa. Ok, nanti kita cerita lagi. daaa....

5 comments:

zulkbo said...

salam kak..
amboi meniaga online no
mesti masyukkk banyak
lepas nie..moga rezeki
kak cabai selalu bertambah
insyaAllah..

kak cabai said...

InsyaAllah zul... berkat doa pagi jumaat ni..

zuarcity-shop said...

tahniah kak cabai...moga berjaya

KASIH said...

amboi kak cabai dah ada assisstant.. saya yang dok merangkak ni pun tak dak asstnt..

blueCITY® said...

salam,

kaka cabai bsness apa lak ni?
heeeeeeeeeee...
bagus
9/10 rezeki kan datang dari bidang bzness kata nabi kita
so, teruskan..

saya pun wat kecil2an jer ni
ekekkeke...

semoga berjaya ya