Saturday, February 27, 2010

Ohh kucing kenapa melepas di sini..


salam semua..hai..masih bercuti di hujung minggu.. hari ni pergi mana..
kak cabai kat rumah tengah tahan hidung...
orang kata jiran sepakat membawa berkat.. tapi kalau jiran yang jenis penting diri sendiri ni ..mesti kita tak seronok dapat jiran yang macam tu.. jangan kata kak cabai sorang saja..semua manusia ..... hahaha nampak tu semua manusia akan buat muka kemek hidung kecut bila pagi yang indah disulami gas taik kucing.. huhhhh... siasat punya siasat..rupa-rupanya kat kebun kak cabai jugak yang jadi mangsa... ada ke orang suka bila ada taik kucing di kawasan tanah dia? pokok pun boleh mati tau..
Inilah masalahnya bila jiran kak cabai ni bela kucing.. tapi dibiar bebas kerumah orang lain.. lepas tu berak kencing di rumah orang..


kak cabai nak ingatkan di sini..pada sesiapa yang bela kucing.. terutama dalam kawasan rumah teres..tolong la jaga kucing anda yang comel tu... taik kucing busuk tau..ingat wangi ker?? eeeii... tuan dia senang le bela ... kucing dia tak berak kat rumah ..pandai cari tempat..padahal melepas najis di rumah jiran tetangga.. tak best la macam ni..kalau saudara mara kak cabai datang rumah.. mesti tak selesa.. betul tak?