Friday, April 2, 2010

Tag dari kasihart lagi..



Assalammualaikum semua ...
Kali ni entry kak cabai tentang tag 'mommies bloggers' .. kak cabai di tag oleh kasihart lagi.. kali ke dua dari dia.. terima kasih kasihart.. hot ke kat cabai ni? hehehe..

Tag ni pun dah lama kak cabai dapat sorry yer sebab lama terperam... siapa lagi yang tag untuk kak cabai? kak cabai ni kadang tu terlupa.. ada juga yang tag kat cabai, tapi kak cabai nak ambil macam mana kalau tidak ada link :-( sedih juga kalau ada readers yang ingat kat kak cabai tapi kak cabai tak tahu jalan nak ke blog mereka.... jadi tinggalkan link anda yer.. insyaallah kak cabai akan jawab!..


Syarat-syarat utk award ni :


1. Bg ucapan maceh kt spe yg bg award ni n p ostkn award ni dlm blog memasing.
Terima kasih kasihart..kalau ada bagi lagi..

2. List kan tarikh lahir anak yg 1st n seterusnyer...letak skali name anak ---> mcm kat bawah nieh...heee



farhana 1apr97 farisya 6jun98 farwiza 23apr02


4. sape2 yg peknen letak gambo masa peknen
kak cabai tak..

5. bagi la award nie kat sape2 hot mama (sume yg dah jadi n akan jadi mak la yee) yg korang kenal .

mari kita lihat siapa yang kena


rahazza aiman
suzie284
nafira
salbiah karim

sila-sila lah yaaa... kalau dah pernah buat sila abaikan ya..

4 comments:

zulkbo said...

salam kak cabai..
ramai anak dara no?
sok dapat menantu jantan
jangan cari ahli musiz..
pantang tok nenek..hu hu
(melawak jer..)

Nur Hidayah Yahya said...

cantik dan comel2 anak kak cabai..hehe

Amirah Rashid said...

betul2. comel2 belaka :)

farysa said...

farisya?
hehe
dh cm nme farysa plak
ad geng la ceni
=)