Wednesday, March 31, 2010

Award dari kasihart



Salam.. ini entry kak cabai yang ke 2 untuk hari ini.. kak cabai dapat award.. sebenarnya award ni dah lama kak cabai dapat..peram-peram jadi pekasam. Award ni dari kasihart . Pertama kali kak cabai dapat award... blog kak cabai ni biasa saja.. mian tempek-tempek. Apa pun terima kasih kasihart.


BEAUTIFUL BLOGGER AWARD FROM KASIHART






Here are the rules to accept the award :

1. Thank & link the person that gave you the award.

2. Pass this award onto 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic

3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award
4. State 7 things about yourself.


Well, here are 7 things about myself :

1- Ada 3 orang anak sama macam kasih ..tapi semua anak kak cabai perempuan..
2- Suka memasak ..penting tu..
3- Love to make nasi ayam..
4- Driver untuk anak pergi sekolah pagi dan petang.
5- Kak cabai anak yang ke 2 dari 6orang adik beardik.
6- Seorang yang simple.
7- suka menjahit..time nak dekat hari raya dan nak buka sekolah tempahan banyak..tak menang tangan..



Now I'm passing this award to other bloggers with the most wonderful blogs ...


Pada yang dah di tag tu.. harap sudi lah terima.. kalau yang dah pernah dapat tu, tak per..kak cabai tak kisah.. okey..


2 comments:

nisa said...

wahhhh! terharu la dapat award, tengkiu2. toceyh2! =)
insyallah kak, ada masa, saya amek award akak ok. =)

zulkbo said...

salam kak cabai..
tahniah dapat award
ramai anak dara noh?