Friday, February 26, 2010

Gambar terbaru kak cabai..

Ini la..hasil kerja adik kak cabai.. dia lukis untuk kak cabai.. guna pensel warna sahaja..
.. baju pun corak cabai.. mak aii keronsang cabai.. mulut tebalnya..merah lagi.. dah sama besar dengan cabai dah..

Yang ni gambar asal..


yang bawah ini semua dah edit di kilang rumahnya..

yang ni nampak gemuk.. :p terlebih makan cabai...



ooo kepala dah senget.. konon-konon nak bagi nampak ayu la tu.. ahakss



macam raja azura pun ada jugak ni.. ayunya...



mata hitammm...
amboi..runcingnya dagu ni.. meja pun dah berombak.. dagu tu boleh ganti anak batu tu..

gambar kelabu pun boleh jadi terang..
sebenarnya ada banyak lagi gambar tu.. macam-macam gaya ada...
nak bubuh takut menyampah pulak.. lima ni pun dah banyak..

sekian..




9 comments:

Murnihati said...

cute la gambar kak cabai.. tema cabai..
sib baik tudung hijau, tak la nmpk 'pedas' sangat..:)

Zati said...

comel je lukisan2..macam2 jenis ha..dagu runcing tu vogue la kak cabai..hehehe..

~ نورحياتي ~ said...

comel la lukisan ni..
org dlm lukisan ni pon comel loteh gak..
ahakzzz.. :)

Ade Sanjaya said...

lucuu hehheeh sini loee ... salam kenal aku folow yaaaaaa.. ditunggu balik nyaaa

kak cabai said...

murnihati.. ya la kalu tudung merah mesti lagi pedas.. tapi kak cabai ni cool..

kak cabai said...

zati ..dagu tu baru lepas cucuk..hahah vogue...

kak cabai said...

nur..kalau lukisan kartun comey la..cuba kalau betul.. lagi comey...hahahah kak cabai dah perasan.. gurau saja yer nur..

kak cabai said...

ade sanjana.. yok, follow yok!!

shaziqarah said...

cantik la gambonya kak,oh saya suka cabai dan sangat suka tanam cabai hehehe,follow kak yerk ,yok follow saya juga....