Friday, October 1, 2010

KAK CABAI NAK BERAYA.....


terbaru dan teristimewa untuk semua yang singgah ke blog kak cabai. (yg mana satu kak cabai????)
ASSALAMUALAIKUM... Subhanallah lamanya kak cabai tak buka blog ni. Rindu, tok sah dok kata la, memang rindu sangat... amboi... tak tau la nak cerita lagu mana. dari bulan puasa sampai la raya pun dah habih dah. awat tak tau kak cabai ni sibuk tak sudah-sudah. orang lain ada juga masa dok belek blog masing-masing, kak cabai ni tak tau nak buat lagu mana dah, dok cari masa kadang-kadang dok curi masa pun tak dan nak buka blog ni. awat tak tau????

Dah lama tak cerita dalam blog. uuuiiihhh.. bnyak cerita sebenaqnya. apa lagi baru lepas raya macam-macam cerita dok ada. Yang accident tu tok sah cerita la, bila raya saja ada saja cerita bab tu semua. seram kak cabai dengaq. apa lagi kalau dok tengok.


Kak cabai ni bukannya apa, masa belum puasa dulu orang dok tempah baju nak pakai raya . sibuk.... masa raya dah balik kampung.... sibuk juga.... lepas raya anak nak preksa UPSR pun sibuk.... jadi mak, mcm tu la...la ni dok sibuk buat baju orang nak p open house pula.... amboi...

sabit tu la tak buka blog lama sangat... teringat semua kat sahabat-sahabat kat blog ni, ingat tak rindu ka????


Tak pa la... lepas ni mungkin kak cabai akan ada banyak masa sikit, sebab preksa pun dah habih, raya pun dah nak habih dah... kak cabai la ni dok sibuk pula buat bizzzz.... mcm kat blog kak cabai yg satu lagi nuuu... blog sis cabai..... la ni dah buka cawangan baru... lebih meriah lagi... kak cabai dah buka Facebook sis cabai. p la melawat kalau senang.


Macam ni la, kak cabai sebenaqnya nak minta ampun, nak minta maaf banyak-banyak pada semua yang mana dok singgah ke blog kak cabai tapi kak cabai tak semapat nak singgah ke blog hang pa semua, sedih hang pa tau dak???? Insya-Allah lepas ni kalau ada kesempatan dah tentu kak cabai akan singgah ke blog hang pa semua. Terima kasih banyak-banyak pada yang sudi singgah dan klik pula tu... Masya-Allah... Tuhan saja la yang akan membalasnya... Amin.


Di sini kita sama-samalah beraya nooo.... jumpa lagi. daaa......

2 comments:

Tihara said...

selamat hr raaya kak cabai :)

zulkbo said...

salam singgah..
SELAMAT HARI RAYA..
tu dia,raya sebulan nohh?
maaf mana ada kesalahan saya
pada Kak Cabai...